Activiteiten van de afgelopen week

donderdag 14 februari 2019

Het is vakantie, alle kinderen hebben hun rapport mee naar huis gekregen en kunnen hopelijk terugkijken op een fijn, goed en interessant eerste half jaar van dit schooljaar.
Deze laatste week voor de vakantie hadden we nog allerlei activiteiten in verschillende groepen. Zo hadden de groepen 4/5 en 6 een dansworkshop waarin heerlijk gedanst werd op Cubaanse muziek en groep 7/8 kreeg een indrukwekkende voorlichting van de NS over het gevaar bij spoorwegen.
De groepen 6 en 7/8 hadden de afgelopen periode als thema van Topondernemers  ‘Vlinders in je buik’, waarin o.a. onderwerpen als het menselijk lichaam, verkering vroeger en nu, een koninklijke bruiloft en een bloemenveiling aan de orde komen.
Natuurlijk viel Valentijnsdag erg goed binnen dit thema! Daarom was er een mooie brievenbus gemaakt door de kinderen waarin ze hun Valentijn een klein kaartje konden sturen. Dit is natuurlijk heel spannend, zeker omdat je niet weet wie jou misschien een kaartje stuurt…
We hebben de gemaakte postbus vandaag leeg gemaakt en de gestuurde ‘valentijnspost’ aan een roos vast gemaakt. Uiteindelijk kreeg iedereen van groep 6,7 en 8 vandaag een roos met daaraan een valentijnskaartje, geschreven door de leerkrachten.  Foto's staan in de map "activiteiten".
Fijne vakantie!