Afscheid groep 8

maandag 14 september 2020
Het is alweer even geleden, maar toch de moeite waard om te noemen. Het afscheid van groep 8. Negen jongens die op hun eigen manier afscheid namen. Mede door Corona moest e.e.a. aangepast worden, maar dat maakte het ook speciaal. De juffen en de meester kwamen op de fiets bij alle kinderen langs om buiten in de tuin, op 1,5 meter afstand met een spel en een filmpje afscheid te nemen. De jongens ontvoerden de juf en de meester een dag en de musical was dit jaar een heuse film. Op de allerlaatste schooldag werden ze traditiegetrouw uitgespoten. Niet alleen door de andere kinderen, maar ook door de brandweer! Bedankt voor jullie mooie cadeau: de klok met jullie erop hangt op het leerplein. Veel plezier op het vo, namens het hele team van de Quintusschool!