Corona-tijd

vrijdag 10 april 2020
De afgelopen vier weken waren bizarre weken waarin we opeens op afstand les moesten geven, digitaal materiaal moesten vinden, pakketjes werk moesten klaar leggen en proberen weer in contact te komen met de kinderen. En dat alles om gezond te blijven en samen met de rest van Nederland het Coronavirus zo goed mogelijk te bestrijden. Bij sommige mensen komen ongekende positieve krachten naar boven, anderen worden wat angstig. Zo veilig mogelijk noodopvang bieden voor de gezinnen waar dat echt nodig is. Met elkaar zorgen dat de groep niet te groot wordt. Hoe krijg je als ouder je thuiswerk af én help je je kinderen met hun schoolwerk? Hoe zorg je er als leerkracht voor dat er voldoende werk is: wat voor de een teveel is, is voor de ander te weinig....
Gelukkig komen er ook altijd hele mooie acties naar voren in lastige tijden:
Bakkerij Stoet bezorgt kokos makronen op school voor de leerkrachten en de oudercommissie zorgt voor een beetje Pasen bij de kinderen thuis, omdat het op school niet gevierd kan worden. Mooi om te zien! Zo slaan we ons er samen doorheen.