Een mooie dag voor een uitje

dinsdag 6 november 2018

Vandaag, dinsdag 6 november, was het erg rustig op school. Bijna alle kinderen hadden een uitje. Zo gingen groep 3 en groep 4 met de bus naar de Freylemaborg in het kader van Cultuuronderwijs. Daar kregen ze les over het verschil tussen arm en rijk vroeger. De kinderen mochten zich verkleden en ook van alles proeven in de keuken.
Ook in het kader van Cultuuronderwijs gingen groep 5 en groep 6 met de bus naar het klooster in Ter Apel. Ze kregen een rondleiding door het klooster en de ochtend werd afgesloten met een speurtocht.
Groep 8 ging in het kader van het Voortgezet Onderwijs vanochtend op de fiets naar het Terra-college in Eelde. Zij mochten daar rondkijken en kennismaken met een aantal vakken en leerkrachten.
Al met al voor veel kinderen een leuke, leerzame dag. Foto's kunt u vinden in het fotoalbum "Uitjes".