Herfstochtend

dinsdag 23 oktober 2018
Afgelopen vrijdag was de laatste dag voor de herfstvakantie. In samenwerking met de OC en hulpouders hebben we een heerlijke herfstochtend gehad. Er was voor de kinderen van alles te doen: vogelvoederhuisjes maken, knutsels maken van bladeren, kastanjes, eikels en takken, pompoenen uithollen, appelflappen bakken, herfstbomen schilderen, noem maar op. En er was ook nog een speurtocht uitgezet achter de school. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze gingen doen. Tijdens de pauze had de OC gezorgd voor wat drinken en een bijpassend hapje. Altijd mooi om te zien hoe de oudere kinderen de jongere kinderen helpen en waar talent naar voren komt: zelfs voor alle juffen zijn er appelflappen gebakken. Heerlijk!
De foto's van deze ochtend staan bij de fotoalbums.
Namens het team een hele fijne herfstvakantie allemaal!