Kerstviering Quintusschool

donderdag 20 december 2018
De afgelopen weken hebben we de kerst vormgegeven rond het thema "wensen". Op ons leerplein staat een "wensboom" waarin de kinderen hun wensen hebben gehangen. Vanavond hebben we in de kerk tegenover de school een voorstelling over het kerstverhaal gelinkt aan het thema. Na de voorstelling gaan we lekker eten in de klas. Voor de ouders is er snert en gl├╝hwein te krijgen op het leerplein, gemaakt en geregeld door de ouders van de OC.
Met dit alles starten we met het plan om een jaar lang een goed doel te steunen: het goede doel is "Make a wish Nederland". Het komende jaar gaan we proberen op allerlei manieren geld in te zamelen voor Make a wish. Met kerst volgend jaar gaan we het geld aan Make a wish Nederland overhandigen. De vader van Loes en Mara is op school geweest om de kinderen hier van alles over te vertellen. Hij is er vanavond ook en laat op het leerplein filmpjes zien van de stichting. (u kunt ook altijd even kijken op de website van de stichting: makeawishnederland.org.)