Koningsspelen 2019

vrijdag 26 april 2019

Ondanks de regen was het een prachtige Koningsdag. De kinderen waren in groepjes verdeeld en bij elke groep waren 2 leerlingen van groep 7/8 verantwoordelijk. Zij namen de groepjes mee langs de spelletjes: wat prachtig om te zien hoeveel verantwoordelijkheidsgevoel groep 7/8 heeft. De spelletjes die gespeeld werden waren afwisselend van vrij actief naar weer een wat rustiger spel. Groep 7/8 kreeg om 8.30 uur uitleg hoe de spelletjes gespeeld moesten worden. Daarna gingen ze hun groepje ophalen en gingen ze met hun groepje klaar staan op het plein om vervolgens naar het veld te lopen. Op het veld hebben we de koningsdans van 2019 gedaan op het liedje Pasapas. De verschillende spelletjes die gespeeld werden waren:
Spel 1: Kaarten estafette;
Spel 2: Pittenzak darten;
Spel 3: Dobbelsteen gooien;
Spel 4: Parachute mikken;
Spel 5: Master mind;
Spel 6: Frisbee mikken;
Spel 7: inktvistikketje + hoepelrondgang;
Spel 8: Blikwerpen;
Spel 9: Hindernisbaan met memory;
Spel 10: Drie op een rij.
Om 10.00 uur was er lekker fruit en water voor de leerlingen, dit werd verzorgd door ouders die kwamen helpen. Dank je wel!
’s Middags mocht groep 7 8 als beloning voor het helpen ’s ochtends nog lekker sporten onder begeleiding van meester Eddy. Er zijn weer mooie foto's gemaakt die te zien zijn in het fotoalbum Koningsspelen 2019.