Laatste schooldag

zaterdag 13 juli 2019
Het is vakantie! Na een aantal enerverende weken, met kampen, musical van groep 8 en de afscheids-barbecue van groep 8 was er gisteren de laatste schooldag. De kampen waren gezellig, de musical prachtig (met dank aan een paar zeer gemotiveerde ouders!) en als verrassing kregen wij van groep 8 een heerlijke lunch aangeboden. Gemaakt en geserveerd door de kinderen. Naast de lunch kregen we tijdens de barbecue ook nog een mooie talentverjaardagskalender met foto's van kinderen die 12 talenten uitbeelden die bij hun passen. Bedankt groep 8 en ouders, een  mooie herinnering.
De laatste schooldag was een heerlijk dagje met springkussens en ijsjes en een sponsorloop georganiseerd door groep 6. De sponsorloop was om geld in te zamelen voor Make-A-Wish, het goede doel waar wij al het hele jaar geld voor inzamelen. Door allerlei acties van verschillende kinderen stond de tellen al op ongeveer 400 euro. Met de sponsorloop hebben de kinderen er iets meer dan 2000 euro bij gelopen!!! Een topprestatie! Mas liep de meeste rondjes om het voetbalveld: 15 in een half uur.
Om 12 uur werd groep 8 uitgespoten en begon de vakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie en groep 8 heel veel succes en plezier op het voortgezet onderwijs.
Zie voor foto's het fotoalbum "laatste schooldag".