Opening schoolplein

zaterdag 29 februari 2020
Gisteren was de opening van ons prachtige nieuwe schoolplein. Marc Drenth, vader van Fleur en Herre, had voor alle kinderen een mooi circuit uitgezet over het hele plein, zodat alle nieuwe toestellen werden gebruikt om te klimmen, klauteren en spelen. Om 15:00 uur kwam niemand minder dan Sem Schilt, één van de meest succesvolle zwaargewicht kickboksers aller tijden, om het plein officieel te openen. Er was een prachtige plaquette gemaakt door Johanna Nijlunsing van beeldhouwerij "Op eigen houtje"(de oma van Sara en Max) en door de kinderen te laten touwtrekken met Sem Schilt werd de plaquette onthult. Na de opening was er tijd voor een hapje en een drankje, georganiseerd door de OC. Wat een geslaagde middag! De kinderen van de Quintusschool kunnen voortaan nog meer genieten van een schoolomgeving waarin ze kunnen en mogen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan.
De foto's staan in het fotoalbum Opening schoolplein.