Ouderavond over identiteit Quintusschool

zondag 9 februari 2020
Afgelopen donderdag avond was er een informatieavond voor alle ouders met Erik Renkema als spreker. Hij nam ons mee in de visie van een samenwerkingsschool. Hoe staat deze visie in verhouding tot de visie van een openbare of bijzondere school? En hoe staat deze visie in verhouding tot de opdrachten die er liggen voor scholen vanuit de politiek? Door Chantal werd kort even stilgestaan bij de visie van het team en Inge nam ons, namens de IC,  kort mee door de tijd en het waarom van het herijken van onze visie op levensbeschouwelijk onderwijs. De ouders kregen de ruimte om vragen te stellen en mee te denken. Aan het eind van de avond gaf Inge aan dat eventuele input van ouders welkom is bij de leden van de IC en dat nemen we mee in een toekomstbestendige visie op levensbeschouwelijk onderwijs die we met IC en team gaan vormen. Een zinvolle en interessante avond.