vorige pagina | volgende pagina

Kerstmusical 2019

vrijdag 20 december 2019

Het was weer fantastisch, onze schoolkerstmusical "Mijn voorbeeld ben jij". Na weken van voorbereiding door alle kinderen, leerkrachten en ouders was de voorstelling gisteravond in de Kimme een groot succes. Wat een talent! Dans, muziek, toneel, decor, loten verkopers, zang, techniek en noem het maar op, alles was tip top in orde. Prachtig om ineens een talent te ontdekken bij een kind en dit kind dan te zien stralen. Trots op onze kinderen en leerkrachten.
In het album "Kerstmusical Mijn voorbeeld ben jij" kunt u de foto's vinden.

Foto's bij de cvo-lessen

vrijdag 20 december 2019
In de afgelopen periode heeft juf Angelika een adventsproject met de verschillende groepen gedaan. Daarvan heeft zij foto's gemaakt. Zij zijn te bekijken in het album "adventsproject cvo".

Sinterklaas op de Quintusschool

donderdag 5 december 2019

Vandaag was Sinterklaas bij ons op school met twee Pieten. Ze zagen meteen dat ons schoolplein zo mooi was geworden en de Pieten gingen de speeltoestellen even uitproberen. Het was wel wat glad, dus heel soepel ging het niet. Gelukkig raakte er geen Piet gewond. Na het sporten gingen we snel naar binnen waar we heerlijk op het warme leerplein voor Sinterklaas en zijn Pieten hebben gezongen onder begeleiding van meester Lennart op de piano. Na het zingen gingen alle kinderen naar de klassen. Sint en zijn Pieten gingen op bezoek bij Kids First, groep 1/2 en groep 3/4. In groep 5 t/m 8 waren weer prachtige surprises gemaakt met mooie gedichten. De OC had voor ranja met een koekje en een mandarijn gezorgd. Rond 11:30 uur kwam Sint nog even kijken in de groepen 5 t/m 8 en daarna hebben we Sint en zijn Pieten uitgezwaaid. Al met al een leuke, gezellige dag. Dank u Sinterklaas!
De foto's staan in fotoalbum "Sint 2019".

Maskers maken groep 5/6

donderdag 28 november 2019
Op 18 november 2019 gingen wij naar het Clockhuis, dat is in Haren bij de bibliotheek. We gingen daar maskers maken van hout. We gingen helemaal zagen en dat soort dingen. Het was heel leuk en we hebben mooie dingen gemaakt.
Max - groep 5

Uitje groep 1/2

vrijdag 22 november 2019
Vorige week maandag gingen groep 1 en 2 met een luxe touringcar naar het klooster in Ter Apel.
Bij het klooster werden we opgewacht door een aantal dames in mooie oude kostuums.  Eenmaal binnen hebben we gezien hoe het leven er aan toe ging in het klooster, een paar honderd jaar geleden.
Er was een oude reiskoffer met allemaal oude spullen en we hebben de slaapzalen, kerk, kruidentuin en andere kamers gezien.
Als laatste hebben we nog een fotospeurtocht gedaan.
Toen weet terug in de bus waar we nog even lekker konden relaxen want het was best vermoeidend. Maar we hebben echt genoten,  het was een ontzettend leuke ochtend! De foto's zijn te vinden in fotoalbum klooster ter Apel gr. 1/2.
vorige pagina | volgende pagina