vorige pagina | volgende pagina

Heel Glimmen bakt!

donderdag 15 november 2018
WIE BAKT DE LEKKERSTE, LEUKSTE EN MOOISTE TAART VOOR DE WINTERMARKT?
Voor het hele gezin! Je kan meedoen in de leeftijd t/m 14 jaar of 15 jaar en ouder en in de categorie├źn zoete en hartige taarten.
De taartpunten worden verkocht tijdens de Wintermarkt in dorpshuis De Groenenberg op zondagmiddag 25 november 2018 en de opbrengst is voor het dorpshuis.
Voor meer informatie klik op de link hieronder:

Heel Glimmen bakt!

Sinterklaas intocht in Glimmen

woensdag 14 november 2018
Op 30 november is het weer zover. Sinterklaas komt dan aan in Glimmen. In onderstaande link vindt u alle informatie. Komt Sinterklaas in pyjama??

Intocht Sinterklaas

Lampionnententoonstelling

maandag 12 november 2018
Afgelopen donderdag hadden we onze jaarlijkse lampionnententoonstelling. Het leerplein was helemaal sfeervol ingericht met lichtjes en de lampionnen van alle kinderen. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur konden alle ouders, opa's, oma's en andere geïnteresseerden komen kijken. Er waren uiltjes, dolfje-weerwolfjes, voetbal-lampions, Fortnite lampions en noem maar op. De foto's van de show zijn te zien in het foto-album "lampionnententoonstelling".

Wijziging in datum papiercontainer

donderdag 8 november 2018

Op de kalender van de papiercontainer staat dat de container op donderdag 29 november weer wordt geplaatst. Dit gaat veranderen. De container komt op donderdag 15 november na 12:00 uur en wordt op vrijdag 16 november voor 13:00 uur weer opgehaald. De rest van de data blijven gelijk.

Een mooie dag voor een uitje

dinsdag 6 november 2018

Vandaag, dinsdag 6 november, was het erg rustig op school. Bijna alle kinderen hadden een uitje. Zo gingen groep 3 en groep 4 met de bus naar de Freylemaborg in het kader van Cultuuronderwijs. Daar kregen ze les over het verschil tussen arm en rijk vroeger. De kinderen mochten zich verkleden en ook van alles proeven in de keuken.
Ook in het kader van Cultuuronderwijs gingen groep 5 en groep 6 met de bus naar het klooster in Ter Apel. Ze kregen een rondleiding door het klooster en de ochtend werd afgesloten met een speurtocht.
Groep 8 ging in het kader van het Voortgezet Onderwijs vanochtend op de fiets naar het Terra-college in Eelde. Zij mochten daar rondkijken en kennismaken met een aantal vakken en leerkrachten.
Al met al voor veel kinderen een leuke, leerzame dag. Foto's kunt u vinden in het fotoalbum "Uitjes".
vorige pagina | volgende pagina