vorige pagina | volgende pagina

Laatste schooldag

zaterdag 13 juli 2019
Het is vakantie! Na een aantal enerverende weken, met kampen, musical van groep 8 en de afscheids-barbecue van groep 8 was er gisteren de laatste schooldag. De kampen waren gezellig, de musical prachtig (met dank aan een paar zeer gemotiveerde ouders!) en als verrassing kregen wij van groep 8 een heerlijke lunch aangeboden. Gemaakt en geserveerd door de kinderen. Naast de lunch kregen we tijdens de barbecue ook nog een mooie talentverjaardagskalender met foto's van kinderen die 12 talenten uitbeelden die bij hun passen. Bedankt groep 8 en ouders, een  mooie herinnering.
De laatste schooldag was een heerlijk dagje met springkussens en ijsjes en een sponsorloop georganiseerd door groep 6. De sponsorloop was om geld in te zamelen voor Make-A-Wish, het goede doel waar wij al het hele jaar geld voor inzamelen. Door allerlei acties van verschillende kinderen stond de tellen al op ongeveer 400 euro. Met de sponsorloop hebben de kinderen er iets meer dan 2000 euro bij gelopen!!! Een topprestatie! Mas liep de meeste rondjes om het voetbalveld: 15 in een half uur.
Om 12 uur werd groep 8 uitgespoten en begon de vakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie en groep 8 heel veel succes en plezier op het voortgezet onderwijs.
Zie voor foto's het fotoalbum "laatste schooldag".

Afscheidscadeau groep 8: heerlijke lunch!

vrijdag 5 juli 2019
Vandaag werden we verrast door groep 8 en ouders door een fantastische lunch. Leerlingen van groep 8 zijn de hele ochtend, samen met ouders bezig geweest om een lunch voor te bereiden. Broodjes/pannenkoeken/roerei/melk/jus teveel om op te noemen. Nogmaals super bedankt! Prachtig afscheidscadeau!

Kamp groep 7/8

vrijdag 5 juli 2019
Afgelopen week waren wij op schoolkamp op Ameland. Het was een prachtig en ontspannen kamp. Voor details ligt de kampkrant vanaf volgende week maandag ter inzage.

Musical groep 8

vrijdag 5 juli 2019

Afgelopen woensdag was het zover. Na lang oefenen, knutselen, overleggen etc. werd de geheel zelf bedachte musical opgevoerd. Eerst 's ochtends voor de kinderen van de groepen 1 t/m 7 en vervolgens 's avonds voor vaders, moeders, opa's, oma's en andere belangstellenden. Het was een geheel eigentijdse musical met een tijdmachine en stukjes film. We kregen een kijkje in de toekomst en zagen alle kinderen als bejaarden volledig in hun rol. Bedankt Marjolein, Laura, Karin, Wilma en Anne Marie voor de enorme hoeveelheid werk die jullie verzet hebben om samen met de kinderen tot deze mooie productie te komen. Petje af!
Alle foto's zijn te vinden in het album "musical groep 8 2019"

Eindcito score groep 8

vrijdag 5 juli 2019
Het is al weer even geleden, maar zeker het vermelden waard. De score van de cito eindtoets die elk jaar wordt gemaakt door groep 8: wij hadden een score van 540! Dat is heel goed gedaan! Het landelijk gemiddelde dit jaar was 535. Dus wij zijn trots op onze groep 8 en natuurlijk niet alleen om deze score, maar ook om de vele talenten die we de afgelopen jaren bij ze hebben ontdekt. Er is deze week een prachtige musical neergezet waarin we echte acteurs in de dop zagen. Maar we zien ook zorgzame kinderen, wanneer er hulp geboden wordt bij groep 1/2. Blijf zoals jullie zijn en ook via deze weg, namens alle leerkrachten, heel veel succes op het voortgezet onderwijs.
vorige pagina | volgende pagina