vorige pagina | volgende pagina

Schoolreisje Tenaxx

vrijdag 18 juni 2021
Afgelopen donderdag is groep 1,2,3 afgereisd naar Wedde. Hier brachten we een bezoek aan landgoed Tenaxx. Het was een leuke gezellige dag vol speel- en klimplezier. We hebben ook genoten van de watersproeier, want een beetje verkoeling was wel nodig.

Foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

Bezoek van de knutselkeet voor de onderbouw

maandag 7 juni 2021
Groep 1 t/m 4 ging vandaag naar de knutselkeet.

Vandaag kwam de knutselkeet. We moesten insecten of spinnen maken van karton. Het was heel leuk.
Tren groep 3

We gingen naar de knutselkeet. Daar ging ik een taart maken van hout. Een appeltaart. We konden hem niet op eten wat hij was niet echt.
Casper groep 1

Ik heb vandaag geknutseld bij de knutselkeet. Ik heb een taart met allemaal frutsels er op. Het was heel leuk!
Mayli groep 2

Ik heb een draak met 6 poten gemaakt. Met hout en kurken. Het was leuk om te maken.
Bowe groep 4

De foto's van vandaag zijn te zien bij de fotoalbums.

Koningsspelen

vrijdag 23 april 2021
Ook de koningspelen waren dit jaar anders dan andere jaren. Dit jaar konden we het niet met de hele school vieren. Daarom een aangepast programma. In de klas is er geknutseld, kringspelletjes gedaan en we konden cake versieren. Verder hadden de stagelopers van gym een leuk programma voor buiten georganiseerd. De kinderen begonnen met de koningspelen dans. Daarna waren er verschillende spelletjes die de kinderen in groepjes gedaan hebben. Het was een geslaagde dag.

Sinterklaas op school

vrijdag 4 december 2020
Het was even spannend: zou Sinterklaas dit jaar wel komen? Had hij geen Corona-gerelateerde klachten? We hadden alles zo veilig mogelijk voor hem gemaakt, zodat 1,5 meter afstand bewaard kon blijven en we tóch van zijn bezoek konden genieten. En hij kwam!! Met twee Pieten! We hebben voor ze gezongen en allerlei kunsten, knutsels, tekeningen e.d. laten zien. De Pieten brachten zakken vol cadeautjes in de klassen en we kregen dit jaar pepernoten in een papieren bekertje. In de bovenbouw mochten de prachtig gemaakte surprises worden uitgepakt. Al met al een super gezellige dag: Dank u Sinterklaasje!
De foto's zijn te zien in het album "Sinterklaas 2020".

Surprise-tentoonstelling

woensdag 2 december 2020
Vandaag hebben alle kinderen van groep 6, 7 en 8 hun surprise alvast mee naar school genomen, zodat wij ze op het leerplein konden zetten, als een echte tentoonstelling. Ze zijn weer prachtig geworden en op deze manier kunnen we ze allemaal bekijken én we kunnen ze vrijdag "Coronaproof" uitpakken. Omdat ouders niet in de school kunnen komen hebben we er even foto's van gemaakt, dan kunt u toch een beetje meegenieten van alle creatieve makers van de Quintusschool. In de map Surprise-tentoonstelling ziet u alle foto's.
vorige pagina | volgende pagina