Schoolvoetbaltoernooi groep 7-8

donderdag 25 april 2019
Gisteren hebben we weer meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi. Het was een prachtig sportief spektakel. We gingen op de fiets naar Sportpark "De Koepel" in Haren.
Hier hebben we verschillende wedstrijden gespeeld met 3 teams, de meiden waren bij het jongensteam ingedeeld, omdat we maar 5 meiden hebben in groep 7/8. Om de meiden toch een kans te geven om mee te spelen, mochten ze met de jongens meedoen. Super!!
Helaas waren er dit jaar geen eerste plaatsen, maar wel de sportiviteit hoofdprijs wat mij betreft.
Er waren 4 ouders die de groepjes begeleiden, Peter (vader Twan), Anita (moeder Leon) en Heleen (moeder Koen N.) en om 10 uur kwam Karin (moeder Rosa) de begeleiders versterken. Heel erg bedankt nogmaals!