Talent-gelden

donderdag 22 november 2018

Tijdens het talentfeest aan het begin van het jaar is er een aantal kinderen geweest die binnen het talentgebied ‘rekenen’ een eigen bedrijfje zijn gestart met als startpunt een klein micro-krediet.
Ieder heeft tijdens het talentfeest kunnen zien hoe poffertjes en hamburgers gebakken werden, auto’s gewassen en voor drinken gezorgd werd door enthousiaste leerlingen. Er werden zelfs broodjes hamburger bezorgd! Grote klasse!
Wij vonden het dan ook niet meer dan normaal dat deze ondernemers in de dop over de besteding van de winst (dus na afbetaling van het startkrediet!) van deze bedrijfjes (mee) mochten beslissen. Dit is gebeurd. Sinds kort zijn wij als school een complete mini-hockeyset en 5 loloballen rijker. Dankjulliewel!
Over de besteding van de ‘veilinggelden’ zullen jullie, zodra we er meer over kunnen vertellen, meer horen!
Foto's van de kinderen die gebruik maken van de materialen zijn te vinden in fotoalbum: talent