Talentfeest

donderdag 27 september 2018
Vrijdag 14 september hebben we een zeer geslaagde tweede editie van het Talentfeest als afsluiting van de Talentweek beleefd.
In de Talentweek voorafgaand aan het Talentfeest konden de leerlingen een opdracht kiezen die bij hun talent past zoals:
Vorm een band en verzorg de muziek tijdens het talentfeest.
Voer een dans uit voor de ouders tijdens het talentfeest.
Voetbal tegen een team van ouders tijdens het talentfeest.
Maak een escaperoom en laat ouders ontsnappen(of niet) tijdens het talentfeest.
Richt een bedrijfje op met microkrediet en probeer winstgevend te zijn.
Maak een film en/of een bioscoop...en nog veel meer opdrachten.
Tijdens de presentatie van de opdrachten op het Talentfeest zagen we dan ook de meest prachtige voorstellingen, presentaties en producten.
Alle leerlingen met zijn of haar talent in hun element! Bewuste bewegers,creatieve  makers, stille helpers,mooimakers, ontrafelaars, het wemelde er van!
Als klap op de vuurpijl was er aan het eind van de avond ook een moment waarop de talenten van ouders in beeld kwamen met een‘veiling van talenten van ouders....’
Een prachtig samenzijn, als begin van weer een nieuw schooljaar. Een schooljaar waarin we, naast de reguliere schoolse zaken, ook veel nieuwe kansen krijgen om elkaars talenten te ontdekken. Ouders en kinderen bedankt!
Voor nog meer foto's moet u inloggen in naar de fotoalbums gaan. Daar vindt u een album talentfeest 2018.