vorig bericht | volgend bericht

Talentweek 2020

maandag 14 september 2020
Ook de talentweek moest dit jaar worden aangepast vanwege Corona. Een mooie afsluiter van de week, het talentfeest, waar ouders altijd in grote getale op af komen, zat er dit keer niet in. Toch hebben we de week voor de kinderen zo "normaal" mogelijk gehouden. Dus net als anders weer een mooie opdracht kiezen en daar op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag aan gewerkt. Er is een webshop gemaakt waarin spullen van de kinderen te koop zijn, er zijn cakes en cupcakes gebakken, t-shirts geverfd, er is een prentenboek gemaakt, er zijn sieraden gemaakt en er is een kunstwerk gemaakt. Daarnaast zijn de bewuste bewegers ondergedompeld in yoga en hebben ze geleerd te jongleren. Op vrijdag hebben we, in plaats van het talentfeest met ouders, alle gemaakte spullen aan elkaar gepresenteerd onder het genot van een lekker plakje cake. Een mooie start van het nieuwe jaar.
Foto's zijn te zien in het fotoalbum "Talentweek 2020".
vorig bericht | volgend bericht