Talentweek en talentfeest

woensdag 11 september 2019
Het schooljaar spetterend beginnen. Alle leerlingen zoveel mogelijk in hun kracht zetten en het jaar energievol beginnen. Dat is het doel van de (inmiddels) derde talentweek op de Quintusschool, met als grote klapper het ‘talentfeest’ op vrijdagavond. Het was een groot succes! Voor de ‘bewuste bewegers’ was er een tumbling baan IN de school, de ‘mooimakers’ schminkten of werden geschminkt. Verschillende ‘ontrafelaars’ en ‘planmakers’ begonnen met een microkrediet een eigen bedrijfje. De ‘kennissponzen’ bedachten een escape-room waar ouders en leerlingen uit konden ontsnappen. De ‘creatieve makers’ hadden een tentoonstelling georganiseerd over ‘plastic soep’……en nog veel meer. Het was één explosie van talent!
Meer foto's staan in het album talent "2019".