Uitreiking cheque Make-A-Wish

woensdag 29 januari 2020
Afgelopen vrijdag mochten wij een cheque uitreiken aan Marten en Judith van Make-A-Wish. Afgelopen jaar (van december tot december) hebben wij Make-A-Wish als goed doel gesteund met allerlei acties, door de kinderen bedacht. Kleine acties, zoals cakejes bakken en verkopen of lege flessen inzamelen. Maar ook grote acties, zoals een sponsorloop. Heel Glimmen, Noordlaren en omstreken was bereid geld te doneren via onze eigen Make-A-Wish webpagina. En waar een klein schooltje groot in kan zijn: al deze acties hebben in totaal 3773,95 euro opgeleverd!! Make-A-Wish gaat zorgen dat er met dit geld weer mooie wensen vervuld kunnen worden voor zieke kinderen. Trots op de leerlingen van de Quintusschool.
Meer foto's staan in het fotoalbum Make-A-Wish.