Voorleeswedstrijd

woensdag 14 oktober 2020
Zoals ieder jaar was er ook dit jaar weer een Voorleeswedstrijd tijdens de Kinderboekenweek. Eerst worden er voorrondes gehouden in de eigen groep, daar wordt een winnaar bepaald en die mag tijdens de school-voorleeswedstrijd op het podium voorlezen aan de rest van de school. Superspannend natuurlijk. De winnaars per groep waren Tren, Aimee, Mus, Senna, Lasse en Amerinthe. Dat was al een hele prestatie! De jury van deze voorleeswedstrijd bestond uit Vera (de winnaar van vorig jaar), juf Annemiek en juf Nicolet. Er werd prachtig gelezen en de keuze was weer erg moeilijk! Maar uiteindelijk kwamen er 3 namen tevoorschijn: Amerinthe werd derde, Mus werd tweede en Lasse was de winnaar! Hij mag straks in januari (als het allemaal doorgaat...) naar de regionale voorleeswedstrijd. Gefeliciteerd Lasse! De nummers 1,2 en 3 kregen een leuke prijs mee naar huis.
Foto's staan in het fotoalbum Kinderboekenweek 2020