We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Aanmelding nieuwe leerlingen

U kunt uw kind aanmelden door ons aanmeldformulier Quintusschool in te vullen en deze op school aan te leveren. Dit kan via het mailadres: n.bos@stichtingbaasis.nl of via de post.

Ouders/verzorgers van de aangemelde leerling worden door de directie uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school.

Ongeveer 3 tot 4 weken voordat de leerling 4 jaar wordt, neemt de leerkracht van de groep waarin de leerling geplaatst wordt contact op met de ouder/verzorger en nodigt hen uit voor een kennismakingsgesprek op school. In dit gesprek geeft de leerkracht informatie over de gang van zaken in en rondom de groep waarin de leerling geplaatst wordt. Tevens kunnen tijdens dit gesprek de data voor de wen-momenten afgesproken worden (max. 4 dagdelen).

Door verhuizing en/of verandering van school komen er ook tussentijds kinderen op school. Hiervoor geldt dezelfde procedure zoals hierboven beschreven. De toeleverende school levert een onderwijskundig rapport aan. Met die gegevens kunnen we er voor zorgen dat een mogelijke overgang zo soepel mogelijk verloopt.