Groepsnieuws

Voorstelling over verkeer groep 3/4

10-10-2019
Vandaag had groep 3/4 een voorstelling over verkeer. Dit past natuurlijk prima in het thema van de Kinderboekenweek. Er kwam een ruimtewezen, Spacey, van een andere planeet om te leren hoe het hier gaat met verkeer. Wat is een zebrapad, hoe kijk je uit bij het oversteken en wat betekenen de verkeersborden?
Foto's in het album "voorstelling verkeer groep 3/4".

Welkom in groep 3-4

27-09-2019
Natuurlijk moet er in groep 3-4 hard gewerkt worden, maar leren doe je ook door te doen. En dat is wat er in groep 3-4 de afgelopen weken veel wordt gedaan. Kunst met groenten, naar de boerderij van Joost, op de trekker rijden, paardrijden, pompoenen uithollen. En als het digibord het niet doet kun je schrijven met scheerschuim en rekenen met Kapla. De foto's vindt u in het fotoalbum "groep 3-4".

Bewegend leren

16-05-2019

Bewegend leren, de kinderen uit groep 3 vinden het leuk om buiten te oefenen met lezen of rekenen. Vandaag hadden leerlingen uit groep 8 woorden op het schoolplein geschreven. Deze woorden schreven wij in de zinnen waarin een woordje ontbrak.