Groepsnieuws

Talentuur groep 4/5

22-05-2019

Vandaag zijn we begonnen met een nieuwe (en voor dit jaar laatste) ronde verplicht talentuur.

In deze uren komen de kinderen in aanraking met activiteiten waarvoor ze misschien talent hebben.
Deze ronde maken we o.a.:
- bloemenveld met wasco en waterverf
- heerlijke eiermuffins (met onze mobiele keuken)
- geheimtaal
- Kapla-kunstwerken
- gravitrax knikkerbanen

Daarnaast hebben 4 kinderen hun eerste gitaarles gehad met onze kindergitaren en mocht de bak ‘bewegen’ lekker stoepranden. Voor foto's zie fotoalbum "Talentuur groep 4-5".

Quinsectenhotel vervolg

22-05-2019
Omdat we vorige week geen gym hadden, zijn we met de hele klas naar het Quintusbos geweest om ‘vulling’ te zoeken voor het Quinsectenhotel.
Met de hulp van groep 3 hadden we een hele berg!
Nadat we de drie pallets van Jasmijn boven op die van Tess gezet hadden, konden we gaan vullen met een resultaat waar we trots op zijn! Nieuwe foto's zijn toegevoegd aan de map Quinsectenhotel.

Insectenhotels

15-05-2019
In het kader van de betrokkenheid bij de bloemenbrigade heeft groep 4/5 insectenhotels gemaakt.
Als groepsopdracht bouwen we ook een Quinsectenhotel. Deze maken we van pallets die door Tess en Jasmijn meegenomen zijn. Het Quinsectenhotel wordt 6 pallets hoog. We zijn nu halverwege.
We kunnen nog steeds ‘vulling’ gebruiken. Voor foto's zie album "Quinsectenhotel".