We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4/5

Beste ouders,


Hierbij de groepsinformatie, dit heeft ook op Parro gestaan.


Met vriendelijke groet,
Lennart Hofstra en Anne Linde Ploeg

Groepsnieuws

Maskers maken groep 5/6

28-11-2019
Op 18 november 2019 gingen wij naar het Clockhuis, dat is in Haren bij de bibliotheek. We gingen daar maskers maken van hout. We gingen helemaal zagen en dat soort dingen. Het was heel leuk en we hebben mooie dingen gemaakt.
Max - groep 5

Groep 5/6 naar Groninger landschap

13-11-2019

Dinsdag 5 november ging groep 5/6 naar het Groningerlandschap. 
We hebben van alles gedaan: uilenballen uitpluizen (daar zitten best veel botjes in, in die uilenballen),  en we hebben rad van natuur gedaan (dat is een groot spel met andere spellen ) en bij dat MEGA spel was je vooral buiten en waren ook leuke dingen binnen hoor.
Er waren ook HEEL veel dieren.
Je had een ook HEEL mooi uitzicht. Er zijn zoveel dingen die je kan doen buiten en binnen evenveel dingen die je kan doen. En ook allemaal even leuk. Echt! 

Lasse 
Groep

Schoolreisje groep 5/6 Middeleeuwse stad Groningen

04-11-2019


We zijn naar het scheepvaartmuseum geweest en naar een pelstergasthuis geweest. Daar vonden we het heel leuk, we hadden heel veel geleerd over oude boeken en zo. We hebben veel geluisterd en een film gekeken en daarna hebben we gedronken en fruit gegeten en daarna gingen we naar het pelstergasthuis. Daar hebben we spelletjes gedaan en we moesten zeggen wat het verschil was van vroeger en nu. We gingen ons verkleden als monniken en nonnen. We hadden leuke groepjes en de spelletjes vonden wij heel leuk en daarna liepen we met heel groep 5/6 naar de bus en de volgende dag kregen we een brief.

Groeten Veerle en Noor