Groepsnieuws

Schoolreisje groep 5/6 Middeleeuwse stad Groningen

04-11-2019

We zijn naar het scheepvaartmuseum geweest en naar een pelstergasthuis geweest. Daar vonden we het heel leuk, we hadden heel veel geleerd over oude boeken en zo. We hebben veel geluisterd en een film gekeken en daarna hebben we gedronken en fruit gegeten en daarna gingen we naar het pelstergasthuis. Daar hebben we spelletjes gedaan en we moesten zeggen wat het verschil was van vroeger en nu. We gingen ons verkleden als monniken en nonnen. We hadden leuke groepjes en de spelletjes vonden wij heel leuk en daarna liepen we met heel groep 5/6 naar de bus en de volgende dag kregen we een brief.

Groeten Veerle en Noor

Schoolreis groep 4/5

14-06-2019

We gingen met de bus naar Duinen Zathe, een dik half uur was het rijden. We gingen met groep 4/5 daar heen. En daar waren twee achtbanen, piratenschip, matjesglijbaan, een spookhuis, een springkussen, auto’s, vlinders, apenkooi en waterglijbaan. We hebben daar patat en een ijsje gegeten, het was heel lekker. We gingen om 9:00 daar heen, en om 14:45 terug. We hadden daar veel plezier met de hele klas.

Jasmijn en Noor

Foto's in het album "schoolreisje groep 4-5"

Excursie groep 4/5

07-06-2019

Vandaag zijn we bij het Groninger Landschap geweest. Ik vond het heel leuk bij het Groninger Landschap. We gingen levend Ganzenbord doen. Dat is dat je moet dobbelen met een dobbelsteen en wat je hebt gegooid die opdracht moest je doen en als je dan weer gooit moest je dan erbij op. je moest naar de 40. We gingen ook waterdiertjes vangen. We hebben heel veel gevangen. We zagen ook een kikker maar die konden we niet vangen. Er waren ook dieren zoals varkens, konijnen, geiten en paarden. Er was ook een kabelbaan, een speeltoestel en een net schommel. Je kan er nog veel meer doen. Ik wil er vaker naartoe!!!

Valerie

Voor foto's: zie fotoalbum Groninger landschap 4/5