Groepsnieuws

Kamp groep 7/8

05-07-2019
Afgelopen week waren wij op schoolkamp op Ameland. Het was een prachtig en ontspannen kamp. Voor details ligt de kampkrant vanaf volgende week maandag ter inzage.

Kleiworkshop 7/8

16-05-2019

Maandagochtend 13 mei jl. kwam Wilma, de moeder van Lotte, ons halen met tractor en huifkar. Dit was echt een verrassing voor de leerlingen. We hebben een kleiworkshop in het CLockhuijs in Haren gehad van Jaap van Meeuwen.
De leerlingen hebben een "zelf"portret gemaakt. De workshop duurde van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Daarna weer terug naar school met tractor en wagen. Weer een mooie herinnering erbij!
De foto's zijn te zien in het fotoalbum "Kleiworkshop".

Schoolvoetbaltoernooi groep 7-8

25-04-2019
Gisteren hebben we weer meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi. Het was een prachtig sportief spektakel. We gingen op de fiets naar Sportpark "De Koepel" in Haren.
Hier hebben we verschillende wedstrijden gespeeld met 3 teams, de meiden waren bij het jongensteam ingedeeld, omdat we maar 5 meiden hebben in groep 7/8. Om de meiden toch een kans te geven om mee te spelen, mochten ze met de jongens meedoen. Super!!
Helaas waren er dit jaar geen eerste plaatsen, maar wel de sportiviteit hoofdprijs wat mij betreft.
Er waren 4 ouders die de groepjes begeleiden, Peter (vader Twan), Anita (moeder Leon) en Heleen (moeder Koen N.) en om 10 uur kwam Karin (moeder Rosa) de begeleiders versterken. Heel erg bedankt nogmaals!