Groepsnieuws

Afscheidscadeau groep 8: heerlijke lunch!

05-07-2019
Vandaag werden we verrast door groep 8 en ouders door een fantastische lunch. Leerlingen van groep 8 zijn de hele ochtend, samen met ouders bezig geweest om een lunch voor te bereiden. Broodjes/pannenkoeken/roerei/melk/jus teveel om op te noemen. Nogmaals super bedankt! Prachtig afscheidscadeau!

Kamp groep 7/8

05-07-2019
Afgelopen week waren wij op schoolkamp op Ameland. Het was een prachtig en ontspannen kamp. Voor details ligt de kampkrant vanaf volgende week maandag ter inzage.

Musical groep 8

05-07-2019

Afgelopen woensdag was het zover. Na lang oefenen, knutselen, overleggen etc. werd de geheel zelf bedachte musical opgevoerd. Eerst 's ochtends voor de kinderen van de groepen 1 t/m 7 en vervolgens 's avonds voor vaders, moeders, opa's, oma's en andere belangstellenden. Het was een geheel eigentijdse musical met een tijdmachine en stukjes film. We kregen een kijkje in de toekomst en zagen alle kinderen als bejaarden volledig in hun rol. Bedankt Marjolein, Laura, Karin, Wilma en Anne Marie voor de enorme hoeveelheid werk die jullie verzet hebben om samen met de kinderen tot deze mooie productie te komen. Petje af!
Alle foto's zijn te vinden in het album "musical groep 8 2019"