Opvang Kids First

Kinderopvang
De kinderopvang in Glimmen wordt verzorgd door Kids First COP Groep. Samen met de school ontwikkelt Kids First zich tot een Integraal Kindercentrum (IKC) met opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Aanbod Kids First biedt arrangementen aan in de vorm van dagopvang voor 0-4 jarigen, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en tussenschoolse opvang en vakantieopvang. Kinder- en peuteropvang: Op alle schooldagen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Peuteropvang is voor de kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar van maandag t/m/ vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur.

Buitenschoolse opvang: Naschoolse opvang word aangeboden op alle schooldagen vanaf de schoolbel tot 18.30 uur. Voorschoolse opvang (vanaf 07.00 tot 08.15 uur) is eveneens mogelijk op alle schooldagen.

Vakantieopvang en opvang tijdens margedagen Kids First biedt opvang tijdens schoolvakanties en op margedagen. Hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk. Meer informatie kunt u vinden op de website van Kids First. Tussen de middag opvang (TMO) Voor kinderen die overblijven wordt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag opvang aangeboden. Deze opvang wordt verzorgd door een pedagogisch medewerker en afhankelijk van de aantallen soms ondersteund door een vrijwilliger. De kosten van structurele TMO bedragen € 2,50, voor incidentele TMO betaalt u € 2,75. Incidentele TMO gaat door middel van een strippenkaart voor 10 keer. U betaalt eenmalig een bedrag van € 27,50 middels een incassomachtiging. Deze strippenkaart is ook aan te vragen wanneer u naast vaste dagen incidenteel een extra dag TMO nodig heeft. Inschrijvingsformulier TMO Voorwaarden TMO U kunt contact opnemen met de kinderopvang via het volgende telefoonnummer:
050 760 0700 of via de mail: quintus@kidsfirst.nl

Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website van Kids First: www.kidsfirst.nl De afdeling kind planning van Kids First is te bereiken op telefoonnummer 088 350400 of via het emailadres planninggroningen@kidsfirst.nl