Verlofaanvraag

Verlofaanvraag.

U kunt een verzoek tot verlof (van één dagdeel of langer) indienen bij de directie van de school. Het verlofaanvraagformulier is te vinden door op onderstaande link te klikken. U kunt het formulier ook afhalen bij de directie.
Toestemming kan alleen worden verleend wanneer er sprake is van omstandigheden zoals deze zijn vermeld op het aanvraagformulier. Gaat het om een verlofverzoek van meer dan 10 schooldagen, dan dient het verzoek te worden gericht tot de leerplichtambtenaar. De leerplichtambtenaar van de Gemeente Haren is Katharina Beimers. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 050-5339952 en via e-mail: k.beimers@haren.nl

Afspraken met dokter, tandarts, orthodontist etc. verzoeken we u indien mogelijk na schooltijd te plannen. Wanneer dit niet mogelijk is dient u uw kind zelf van school op te halen en weer terug te brengen. Kinderen mogen onder schooltijd niet zonder begeleiding van school.
U kunt deze afwezigheid tijdens de les rechtstreeks met de leerkracht communiceren. Hiervoor hoeft u geen verlofaanvraag in te dienen.

aanvraagformulier verlof leerlingen